ACTIVĂM 7 ZILE PE SAPTĂMÎNĂ, 365 DE ZILE PE AN

Și în ploaie și în zăpadă și într-o zi caldă și rece, clubul nostru este pregătit să se organizeze pentru Dvs. un joc de paintball și lasertag prin solicitare prealabilă la terenul clubului sau la teritoriul Dvs. cu instalarea adăposturilor gonflabile

Puteți lăsa o cerere apelând 068888847

play-button

 
 

TOT CE ESTE NECESAR PENTRU UN JOC BUN

Siguranța Dvs. este prioritatea noastră!

Prin organizarea jocului, ne ghidăm de principiile securității participanților. Cu respectarea regulilor de joc stabilite și a măsurilor de securitate nimic nu vă amenință!

Instructori experimentați

Instructorii vor efectua o informare detaliată privind regulile de siguranță și comportament și vă vor spune tot ce trebuie să știe un jucător în primul joc de paintball sau lasertag.

Scenarii diferite de joc

Veți plăcea scenariile jocului, indiferent dacă sunteți un nou venit sau un jucător cu experiență: clasice "Echipa vs. echipa", "Bombă", "Capturarea steagului" etc.

Echipamente fiabile

La dispoziția Dvs. veți avea marcătoare ce trag cu exactitate la țintă, bile de paintball de înaltă calitate, echipament de protecție și o formă de joc curată.

 
 

EXPERIENȚA BOGATĂ LA DESFĂȘURARE JOCURILOR

Timp de 9 ani, am organizat atât jocuri deschise pentru toți veniții, cât și evenimente corporative, precum și jocuri de scenarii mari și turnee sportive de nivel național și internațional..

Puteți lăsa o cerere apelând 068888847
 

ALEGEREA PREȚULUI OPTIMAL

Promoții și reduceri la jocurile de paintball și lasertag pentru jucători fideli de TACTIS, cărți de club și certificate de cadouri.

*

Prin alegerea clubului nostru - vă aduceți o contribuție la dezvoltarea paintball-ului în țara noastră.
Toate veniturile sunt folosite pentru pregătirea și participarea Echipei Națională de tineret a Republicii Moldova la Campionatul Mondial 2019, îmbunătățirea bazei materiale a clubului și organizarea de evenimente pentru promovarea paintball-ului ca metodă activă de recreere și sport.

Comandați un joc apelând 068888847
 
 

INFORMAȚII DE CONTACT

Stabiliți data și ora evenimentului, numărul de participanți.
Contactați-ne prin telefonul de mai jos și rezervați un joc de paintball sau lasertag.


Teritoriu SKY LAND
Camping & Resort

la doar 11 km de Chișinău,
înainte de a ajunge la s.Hrușeva,
raionul Criuleni MD3031

ORE DE LUCRU
în perioada ianuarie-februarie
09:00-17:30

informații și rezervare prealabilă
08:00-22:00

+373 68888847

acp.moldova@gmail.com


Cum să ajungeți la club

Dacă nu aveți propria mașină, puteți ajunge la parcarea Sky Land în 20 de minute. cu microbuzul # 130 sau cu autobuzul spre Criuleni de la Circ. Tariful de 6-7 lei într-o singură direcție.
Dacă nu vă convine nici una dintre opțiunile de mai sus, putem organiza un transfer de transport în ambele direcții (600-700 лей).

Suntem pe Facebook

Alăturați-vă!

Română